Hoe Google Assistent uitschakelen?

Zoals je misschien al weet, leven we tegenwoordig allemaal op een planeet waar computers, laptops en smartphones de wereld besturen. Er zijn tegenwoordig talloze soorten technologische apparaten beschikbaar, en als u ze uitrust met een internetverbinding, worden uw taken eenvoudiger.

Als u echter van de beste voordelen wilt profiteren, moet u de meest geschikte en nuttige software programma's zoals Google op uw gadget downloaden. Het is een soort multinationaal technologie bedrijf dat u meerdere diensten kan bieden om uw gemak op de juiste manier te vergroten.

U kunt de tools ervan gebruiken om zonder problemen mensen te sms'en, e-mailadressen aan te maken, video's te bekijken, foto's te downloaden, websites op te zoeken, reclame te maken voor uw bedrijf, enz. Daarom moet u uw best doen om meer te weten te komen over waarom het een van de beste applicaties ter wereld is, met de hulp van het Google ondersteunings team. Al deze elementen zullen de zaken voor u verbeteren en tegelijkertijd de kans op technologische problemen verkleinen.

Ongeacht wie u bent of hoe goed u bekend bent met technologie en internet, het kan nog steeds een grote uitdaging zijn om erachter te komen hoe u zich kunt aanmelden voor een bekend software programma zoals Google als dit uw eerste keer is.

Is dat echter een goede reden voor u om op te geven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Google uw zorgen binnen een paar minuten kan wegnemen. Het enige dat u hoeft te doen, is met hen praten en uitleggen met welke uitdagingen u wordt geconfronteerd.

Daarnaast zijn er enkele instructies die u moet volgen als u de Google Assistent wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens gedetailleerd bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Google-software programma op uw computer of smartphone openen
  2.  Zodra het hoofdvenster op uw scherm verschijnt, tikt u op het profiel foto pic to gram in de rechterbovenhoek van het scherm
  3. Er zal een lijst met alternatieven voor u beschikbaar zijn. Tik onmiddellijk op het tabblad Instellingen
  4. Selecteer de Google Assistent-tegel op de nieuwe pagina die wordt geopend
  5. Schakel het dienovereenkomstig uit en sla de wijzigingen op

Bellen Google Nederland ondersteunings nummer als u twijfelt over een van de bovenstaande tips.

Gerelateerde Zoekopdracht - Hoe Google Locatie delen uitschakelen?

Popular posts from this blog

Hoe het e-mailadres of telefoonnummer voor Google-accountherstel in te stellen?

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe e-mail voor Google-wachtwoord ondersteuning te krijgen?