Google Duo Uitvoeren Op Pc




 
Het antwoord op Skype van Google is Google Duo. Dit is eigenlijk een app voor videobellen met een eenvoudige gebruikersinterface. U hoeft alleen maar te doen om de app te starten, u aan te melden met het telefoonnummer en de contacten worden gesynchroniseerd. Het biedt onbeperkt videobellen, ongeacht het platform van mensen. Hiermee heeft Google ervoor gezorgd dat de app vrij is van alle bugs en fouten en dat de bediening gewoon te soepel verloopt. Deze app heeft functies zoals snel videobellen dat goed werkt, zelfs bij trage internetverbindingen, een klop-klopfunctie die live preview-video geeft van inkomende en heeft geweldige connectiviteit. Bovendien kunt u kiezen uit 78 talen.'

Gemakkelijke manier om Google duo op uw pc te downloaden en te installeren

Het enige nadeel is dat deze app aanwezig is in Apple-winkels en Android, maar je kunt hem nog steeds downloaden en installeren op pc. Door Android-emulators te gebruiken, creëert u een speciale Android-sfeer zodat de app op pc kan worden uitgevoerd. De volgende stappen kunnen u helpen bij het downloaden en uitvoeren van de app op pc:

1. Allereerst moet u een emulator configuratie voor het besturings systeem downloaden voor de officiële website. Blue Stacks is een van de populaire en gratis emulators.

2. Nu moet u de installatie uitvoeren en de gids voor stapsgewijze installatie op het scherm volgen. Voor de installatie heeft u een internetverbinding nodig. Als het klaar is, klikt u op de knop "Voltooien".

3. Open na de bovenstaande stappen de emulator en het scherm zal u vragen om een Google-account te openen als er een nieuwe gebruiker is. Als er al een Google-account is, meldt u zich eenvoudig aan met de reeds aanwezige gegevens.

4. Klik op Google App Store en zoek naar de app Google Duo. Het pictogram van de app heeft een witblauwe achtergrond met een videocamera-teken erop. Nu moet je het downloaden en de app op de emulator installeren.

5. De app is te vinden in alle app-secties in de emulator en u kunt de app openen die om het telefoonnummer zal vragen.

6. Voer de verificatiecode in die via sms naar uw nummer wordt verzonden om er zeker van te zijn dat het nummer van u is.

Hierna ben je klaar om de Google Duo-app te gebruiken. U kunt contact opnemen met het klantenservice nummer van Google duo of het telefoonnummer van de klantenservice van Google duo. Neem voor problemen die specifiek verband houden met Google Duo eenvoudig contact op met het telefoonnummer van Google Duo Support. Voor de andere problemen kunt u ook het gratis nummer van bellen Google Duo en de twijfels wegnemen en de problemen oplossen, aangezien ze 24x7 klaar staan om te helpen.

Gerelateerde zoekopdracht


Popular posts from this blog

Hoe het e-mailadres of telefoonnummer voor Google-accountherstel in te stellen?

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe e-mail voor Google-wachtwoord ondersteuning te krijgen?