Hoe Google-meldingen te stoppen?

 


Het maakt niet uit hoe goed u thuis bent in technologie en hoeveel u internet gebruikt, u kent Google waarschijnlijk al of gebruikt het regelmatig voor verschillende doeleinden. Het was vroeger gewoon een zoekmachine toen het voor het eerst werd uitgevonden. Dat is echter niet meer het geval.

Google is in de loop der jaren een multinationaal bedrijf geworden vanwege de vooruitgang die het heeft geboekt in de technologische en software-industrie. Daarom moet u er rekening mee houden dat u er zo snel mogelijk meer over wilt leren met de hulp van het ondersteuningsteam van Google.

Als u erachter komt hoe u de vele functies dienovereenkomstig kunt gebruiken, kunt u elke taak uitvoeren of binnen korte tijd met succes werken. Google biedt ook een platform voor verschillende bedrijven en organisaties om hun diensten, producten, tools, enz.

Niet alleen dat, maar u kunt ook de hulp van dit softwareprogramma gebruiken als u een applicatie wilt starten die door u of uw bedrijf is gemaakt.

Probeert u deze zoekmachine voor het eerst te downloaden en te gebruiken? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen. Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee.

In tijden als dit een van de beste dingen is die u kunt doen, namelijk zo snel mogelijk contact opnemen met de technische ondersteuning van Google. Dit zijn getrainde personen die u verschillende soorten tips, oplossingen, suggesties en advies kunnen geven om uw ervaring met een ruime marge te verbeteren.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u de Google Alerts-functie wilt stoppen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google-applicatie op uw smartphone of laptop openen

2. Zodra u zich op de startpagina bevindt, tikt u op het profielfotopictogram in de rechterbovenhoek van het scherm

3. Er verschijnt een lijst met opties op uw scherm, tik op het tabblad Instellingen

4. Er verschijnt een andere reeks alternatieven, selecteer de functie Meldingen ervan

5. Wanneer de nieuwe lijst op uw scherm wordt geopend, vindt u het tabblad voor het in- en uitschakelen van alle Google-meldingen, gebruik het dienovereenkomstig

Als u een van de instructies in deze blog niet begrijpt, bellen Google support nummer dan zo snel mogelijk.


Gerelateerde Zoekopdracht - Hoe bladwijzers en instellingen in Google Chrome te importeren zonder gegevens te verliezen?



Popular posts from this blog

Hoe het e-mailadres of telefoonnummer voor Google-accountherstel in te stellen?

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe e-mail voor Google-wachtwoord ondersteuning te krijgen?