Hoe de toegang tot Google Drive beperken?

Iedereen die in deze wereld leeft en een smartphone, laptop of computer heeft, weet al van Google en wat het kan doen. Het is een soort software programma dat u zonder enige moeite verschillende soorten tools en faciliteiten kan bieden.

Het eerste gebruik van Google waarvan je misschien al hebt gehoord, is dat het een efficiënte en behulpzame zoekmachine is. Het is de belangrijkste factor die met een ruime marge heeft geleid tot de populariteit en zichtbaarheid van deze organisatie. Daarom moet u uw best doen om er zo snel mogelijk meer over te weten te komen met de hulp van het Google ondersteuning steam.

Het maakt niet uit welk type tools u nodig heeft, deze applicatie zal u ze allemaal moeiteloos en met succes kunnen bieden. Het is een van de belangrijkste redenen waarom Google tegenwoordig bekend staat als de populairste en belangrijkste multinational.

Als u er eenmaal achter bent hoe u de vele voordelen van deze software kunt benutten, kunt u de meest relevante resultaten verkrijgen terwijl u de kans op problemen met een ruime marge minimaliseert.

Vind je het moeilijk om een multifunctioneel software programma zoals Google te installeren en in te stellen, aangezien dit je eerste keer is? Als uw antwoord ja is, kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met het technische ondersteuning steam van Google.

Dit zijn vakmensen die grondig zijn opgeleid en opgeleid om u van allerlei oplossingen te voorzien. Als een advies niet werkt, kunt u hen ook vragen om u moeiteloos een ander advies te geven.

Afgezien daarvan zijn er een paar stappen waarop u zich moet concentreren als u de toegang tot Google Drive wilt beperken. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Drive-applicatie op uw smartphone of laptop openen
  2. Zodra het begint te lopen, zoekt u de map die u wilt delen en selecteert u deze
  3. U krijgt een lijst met opties, tik op Delen
  4. Tik op Algemene toegang op de volgende pagina en selecteer vervolgens de pijl-omlaag
  5. Tik op de knop Beperkt in de nieuwe lijst met opties die u wordt aangeboden
  6. Selecteer Gereed

Bellen Google Nederland ondersteunings nummer als een van de bovenstaande stappen niet voor u werkt.

Gerelateerde Zoekopdracht - Hoe Google Assistent toestaan om uw smartphone te deblokkeren?


Popular posts from this blog

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe Google Pay-pincode wijzigen?

Hoe schakel ik Google Discover in?