Hoe u uw site aan Google Nieuws kunt toevoegen



Door uw website aan Google Nieuws toe te voegen, kunt u uw website extra onder de aandacht brengen, mits deze na beoordeling wordt goedgekeurd door het Google Nieuws-team. Iedereen kan zijn website indienen bij Google voor opname in Google Nieuws; er zijn echter bepaalde soorten criteria waaraan u moet voldoen voordat Google uw inzending accepteert. Naast het beoordelen van uw website op originele inhoud, zal Google onder andere kijken naar de frequentie waarmee u inhoud publiceert, het formaat en de lay-out van uw website beoordelen op professionaliteit en informatie zoeken over de schrijvers die inhoud aan uw website bijdragen. factoren.

Publiceer originele inhoud op uw website.

Google voegt uw site niet toe aan Google Nieuws als uw inhoud is gekopieerd van of lijkt op de inhoud van een andere bron.

Gebruik titels die de nieuwsonderwerpen nauwkeurig beschrijven.

Titels moeten tussen de 2 en 22 woorden bevatten en bestaan uit belangrijke trefwoorden over het onderwerp. Plaats titels in vetgedrukte letters direct boven uw artikelen in nieuwsstijl.
Probeer titels te gebruiken die uniek zijn in vergelijking met andere nieuwssites. Google Nieuws kan uw artikelen eruit filteren als de titels overeenkomen met die van andere artikelen die al door andere nieuwssites zijn gepubliceerd. Als uw nieuwsartikel bijvoorbeeld gaat over beroemdheden die gaan trouwen, probeer dan een unieke titel zoals 'Beroemdheid A: derde huwelijk een charme voor beroemdheid B' in plaats van 'Beroemdheid A trouwt met beroemdheid B'.

Publiceer artikelen van een behoorlijke lengte.

Google Nieuws zoekt inhoud met een voldoende woordlengte van ten minste 250 woorden die waardevol kan zijn voor nieuwslezers.

Schakel meerdere auteurs in om inhoud voor uw website te genereren.

Google Nieuws houdt rekening met sites van gevestigde organisaties of bedrijven waarin verschillende auteurs nieuwsinhoud bijdragen. Maak een pagina op uw website met korte biografieën en foto's van elke schrijver om hun aanwezigheid op uw site vast te stellen.
Voeg naamregels toe aan elk artikel met de naam van de auteur en de datum waarop het artikel is geschreven.

Genereer dagelijks meerdere nieuwsartikelen.

Google Nieuws zoekt naar zeer actieve websites die regelmatig nieuwe inhoud kunnen bieden. Publiceer ten minste drie nieuwsartikelen per dag om uw inhoud actueel te houden, en publiceer ten minste 100 artikelen voordat u uw site ter beoordeling indient bij Google Nieuws. Dit zal aantonen dat uw website is gewijd aan het genereren van bijgewerkte nieuws verhalen.

Toon video's of afbeeldingen op uw website die relevant zijn voor nieuwsinhoud.

Dit kan ervoor zorgen dat uw website aantrekkelijker overkomt en de aandacht van lezers trekt.

Geef advertenties weer op uw nieuwssite.

Advertenties zullen helpen bewijzen dat uw website regelmatig verkeer genereert of een lucratieve hoeveelheid zaken oplevert. Vermijd het plaatsen van een groot aantal advertenties op uw website. Een groot aantal advertenties kan ervoor zorgen dat uw site na beoordeling schadelijk lijkt voor het Google Nieuws-team.

Zorg voor een "Over" of "Contact" pagina op uw website.

Dit zal helpen de validiteit van uw organisatie vast te stellen voor zowel Google Nieuws als de lezers die uw website bezoeken via Google Nieuws. Geef contactgegevens op voor uw bedrijf of organisatie, zoals telefoonnummers, postadressen en e-mailadressen voor elke schrijver of redacteur.

U kunt contact opnemen met de klantenservice door het Bellen Google Nederland ondersteunings nummer te wanneer u technische problemen ondervindt.

Gerelateerde Zoekopdracht - Hoe de toegang tot Google-bladen beperken?

Popular posts from this blog

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe Google Pay-pincode wijzigen?

Hoe schakel ik Google Discover in?