Hoe Google Autocomplete-voorspellingen uitschakelen?


Het maakt niet uit wie u bent of wat u doet in het leven, u gebruikt Google waarschijnlijk voor verschillende doeleinden en activiteiten. Zoals u wellicht al weet, is het een multinationaal bedrijf dat zich bezighoudt met verschillende technologie gebieden om zijn gebruikers allerlei tools en faciliteiten te bieden.

Zodra u deze applicatie hebt gedownload, kunt u de kwaliteit van uw leven, werk of opleiding aanzienlijk verbeteren. Houd er daarom rekening mee dat u zo snel mogelijk meer wilt weten over hoe het werkt met de hulp van het Google ondersteunings team. Het maakt niet uit naar welk type faciliteiten u op zoek bent, dit software programma zal u ze allemaal dienovereenkomstig kunnen bieden.

Niet alleen dat, maar het zal het ook voor u comfortabel maken om uw privacy en veiligheid zoveel als nodig te behouden. Deze factoren dragen ruimschoots bij aan de populariteit en betrouwbaarheid van de applicatie. U kunt er ook zonder verdere overweging op vertrouwen. Al deze elementen stellen u in staat uw efficiëntie te verbeteren en de kans op risico's zoveel mogelijk te verkleinen.

Is dit een van de eerste keren dat u over Google heeft gehoord en probeert u de toepassing op uw smartphone, laptop of computer in te stellen? Als u antwoordt, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of hoe u ervoor kunt zorgen dat u alles correct doet.

Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. Het is omdat het technische ondersteunings team van Google er is om u in deze situaties te helpen. Het enige wat u hoeft te doen is de problemen uitleggen waarmee u wordt geconfronteerd, en zij zullen u binnen enkele minuten passende oplossingen bieden.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u de functie Google Autocomplete Predictions wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google-applicatie op uw apparaat openen en inloggen op uw profiel
  2. Tik op het profiel foto pic to gram in de rechterbovenhoek van het scherm
  3. Er wordt een nieuwe pagina op uw scherm geopend, tik op het tabblad Algemeen dat u tegenkomt
  4. U vindt een optie genaamd Autocomplete With Trending Searches, schakel deze uit
  5. Sla de wijzigingen op en sluit het venster

U kunt het Bellen Google Nederland ondersteunings nummer  als u een van de bovenstaande stappen niet voltooit.

Gerelateerde Zoekopdracht - Hoe Google Daily Quotes uit te schakelen?


Popular posts from this blog

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe Google Pay-pincode wijzigen?

Hoe schakel ik Google Discover in?