Hoe de Google Pay-pincode wijzigen?

Bent u een van de vele mensen die op zoek zijn naar de meest geschikte zoekmachine die u ook aanvullende diensten kan leveren? Als uw antwoord ja is, moet u Google zo snel mogelijk downloaden en installeren op uw computer, laptop of smartphone.

Het is een multinational die zonder problemen verschillende soorten technologische diensten zal kunnen aanbieden. U kunt de functies ervan gebruiken om met mensen te praten, e-mail adressen aan te maken, reclame te maken voor uw merk, vergaderingen te houden, bestanden te verzenden, geld uit te wisselen, enz., met een ruime marge. Daarom moet u uw best doen om meer te weten te komen over de vele tools en faciliteiten met de hulp van het ondersteunings team van Google wanneer u maar kunt.

Zodra u deze applicatie op uw apparaat heeft geïnstalleerd, kunt u uw gemak en ervaring binnen korte tijd een boost geven. Het is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen tegenwoordig met een ruime marge op dit software programma vertrouwen.

Het maakt niet uit hoe lang u al gebruik maakt van technologie en internet, het kan nog steeds erg moeilijk zijn om de functies van een software programma zoals Google te installeren en in te stellen.

Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Google ten alle tijden klaar staat om u te voorzien van tips en oplossingen. U kunt bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u in de problemen komt, aangezien ze de hele dag beschikbaar zijn.

Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u uw Google Pay-pincode wilt wijzigen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Pay applicatie downloaden en openen op uw smartphone of laptop
  2. Zodra u zich op de startpagina bevindt, tikt u op uw profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm
  3. Tik op de optie Bankrekening die u op de nieuwe pagina tegenkomt en selecteer de bankrekening die u wilt bewerken
  4. Selecteer het tabblad Meer op de nieuwe pagina die wordt geopend en tik vervolgens op UPI-pincode wijzigen
  5. Maak een nieuwe pincode voor uw Google Pay en voer deze opnieuw in op dezelfde pincode
  6. Sla de wijzigingen op en sluit het venster

U kunt het Bellen Google Nederland ondersteunings nummer als een van de bovenstaande instellingen niet aan uw vereisten voldoet.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe reacties in een Google-formulier te beperken?

Popular posts from this blog

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe Google Pay-pincode wijzigen?

Hoe schakel ik Google Discover in?