Hoe de toegang tot Google-formulieren te beperken?

Ben jij iemand die de hulp van technologie en internet nodig heeft om de dag door te komen? Als uw antwoord ja is, weet u waarschijnlijk al van Google en hoe het u op verschillende manieren kan helpen. Het is een multinationaal bedrijf dat zich bezighoudt met verschillende technologiegebieden om het u gemakkelijk te maken om de beste voordelen te behalen.

Hoewel dit bedrijf is begonnen als een zoekmachine, is het een van de meest vertrouwde organisaties die u verschillende soorten faciliteiten en diensten kan bieden. Daarom moet u eraan denken om meer te weten te komen over hoe de tools werken met de hulp van het Google ondersteunings team zodra u tijd heeft.

Als u eenmaal leert hoe u de tools kunt gebruiken, kunt u in korte tijd de kwaliteit van uw leven en werk verbeteren. Een andere reden waarom u zou moeten kiezen voor de applicaties die door Google zijn gemaakt, is dat ze allemaal een efficiënte gebruikers interface hebben, zodat u moeiteloos door de tools kunt navigeren.

Is dit een van de eerste keren dat u een multi functioneel software programma zoals Google probeert te downloaden en in te stellen op uw computer, laptop of smartphone? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. Het is omdat het technische ondersteunings team van Google u kan begeleiden, afhankelijk van uw voorkeuren en vereisten. Aangezien deze groep grondig is opgeleid, kunt u zonder verdere overweging op hen vertrouwen.

Afgezien daarvan zijn er een paar stappen die u in gedachten moet houden als u de toegang tot Google-formulieren wilt beperken. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Forms-applicatie downloaden en openen op het apparaat van uw voorkeur
  2. Wanneer de homepage voor je verschijnt, tik je op het gewenste formulier
  3. Zodra het formulier is geopend, tikt u op het tabblad Instellingen dat u tegenkomt
  4. U vindt een pijl-omlaag naast de categorie Reacties op de volgende pagina die op uw scherm verschijnt
  5. Tik op de knop Uitschakelen naast de tegel Beperken tot gebruikers die u zult vinden

U kunt Bellen Google Nederland ondersteunings nummer als u meer wilt weten over de bovenstaande instructies.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe Google-formulierreacties toestaan?

Popular posts from this blog

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe Google Pay-pincode wijzigen?

Hoe schakel ik Google Discover in?