Hoe het e-mailadres of telefoonnummer voor Google-accountherstel in te stellen?

Google is een buitengewone manier om onmiddellijke oplossingen te krijgen voor elk persoonlijk, professioneel of technisch probleem. Google heeft het antwoord op elke vraag of elk probleem. Het is de meest populaire en uitzonderlijke zoekmachine met een solide technologische infrastructuur die gebruikers de beste, meest relevante en snelste resultaten biedt. De opmerkelijke services en voordelen van Google maken het de allesomvattende oplossing voor gebruikers voor al hun vragen.

Behalve dat het betere en relevantere resultaten biedt, helpt het ondersteunings team van Google ook om het vertrouwen van gebruikers te winnen en zichzelf tot de beste zoekmachine ter wereld te maken. Het vertrouwen van gebruikers in Google is in de loop van de tijd blijven toenemen, maar soms hebben gebruikers hulp nodig bij verschillende technische problemen van Google, zoals het instellen van herstel-e-mail adressen of telefoonnummers. Herstel adressen helpen bij het resetten van wachtwoorden wanneer iemand zijn wachtwoord vergeet of iemand anders het account gebruikt. Als u hulp nodig heeft bij het instellen van het hersteladres van uw Google-account, kunnen de volgende stappen u helpen dit probleem op te lossen.

Stappen om herstel-e-mail adressen in te stellen

  • Google-account openen.
  • Klik aan de linkerkant op persoonlijke info als u een computer gebruikt of navigeer naar beveiliging als u een telefoon gebruikt.
  • Kies onder de contactgegevens E-mail en klik vervolgens op de optie Herstel-e-mail. Google kan echter vragen om eerst te zingen.
  • Volg vanaf hier de instructies op uw scherm en voeg vervolgens uw herstel-e-mailadres toe, wijzig of verwijder het.
  • Voer vervolgens de verificatiecode in en klik op de optie opslaan. Als deze stappen u niet helpen, kunt u het technische ondersteunings team van Google om een oplossing vragen.

Stappen om herstel telefoonnummer in te stellen

  • Open een Google-account.
  • Kies persoonlijke informatie in het linker navigatievenster op uw computerscherm of kies een beveiligingsoptie als u een telefoon gebruikt.
  • Navigeer naar de herstel telefoonpagina en voeg uw telefoonnummer toe, wijzig of verwijder het om uw account veilig en beschermd te houden.
  • Voer de verificatiecode in die door het Google-team is verzonden.
  • Volg daarna de instructies op het scherm.

Sommige mensen hebben mogelijk hulp nodig bij het instellen van hun herstel-e-mailadres of telefoonnummer. Het volgen van deze stappen kan echter helpen om dit probleem op te lossen. Als u nog steeds met hetzelfde probleem worstelt, kunt u het beste contact opnemen met Google het ondersteunings nummer van en hen om hulp vragen.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe e-mail voor Google-wachtwoord ondersteuning te krijgen?

Popular posts from this blog

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe e-mail voor Google-wachtwoord ondersteuning te krijgen?