Hoe Google Pay-pincode wijzigen?

Het zoeken naar een technologiebedrijf dat over de meest relevante en efficiënte tools beschikt, is misschien niet zo eenvoudig als u niets van Google af weet. Het is tegenwoordig de meest populaire en belangrijke organisatie ter wereld. Dit bedrijf is zo relevant dat elk ander bedrijf zijn functies voor tal van doeleinden gebruikt.

Daarom hebben de meeste mensen over de hele wereld al gehoord van Google en hoe het u kan helpen. U kunt de nuttige hulpmiddelen gebruiken om de kwaliteit van uw leven en werk binnen enkele minuten te verbeteren. Daarom moet u uw best doen om er meer over te weten te komen met de hulp van het Google ondersteunings team wanneer u maar tijd heeft.

Een van de belangrijkste redenen waarom u voor dit bedrijf zou moeten kiezen, is dat het al lang actief is op de technologiemarkt, dus het weet wat er moet gebeuren. Niet alleen dat, maar de ervaring stelt Google ook in staat om zonder verdere uitdagingen aan de voorkeuren van de klanten te voldoen.

Is dit een van de eerste keren dat u ervoor kiest om de verschillende functies van een multinationale organisatie als Google te installeren en te gaan gebruiken? Als je antwoord ja is, is het heel normaal om een ​​beetje bang en verward te zijn.

In tijden als deze moet u echter contact opnemen met het technische ondersteunings team van Google en hen vragen u op de juiste manier te helpen. Het is een groep vriendelijke en behulpzame professionals, dus u hoeft niet na te denken voordat u om hun hulp vraagt.

Verder zijn er enkele instructies die u moet onthouden als u bereid bent uw Google Pay-pincode te wijzigen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Pay-applicatie openen op de door u gekozen gadgets
  2. Nadat u bent ingelogd op uw account, tikt u op uw foto in de rechterbovenhoek van het scherm
  3. Er verschijnt een lijst met alternatieven voor je, tik op je bankrekening
  4. Tik op de knop Meer die u tegenkomt en selecteer vervolgens UPI-pincode
  5. Wijzig het afhankelijk van uw gemak en sla de wijzigingen op

Bellen Google Nederland ondersteunings nummer als u een fout heeft gemaakt tijdens het volgen van de bovenstaande stappen.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe Google Chrome opnieuw in te stellen?

Popular posts from this blog

Hoe het e-mailadres of telefoonnummer voor Google-accountherstel in te stellen?

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe e-mail voor Google-wachtwoord ondersteuning te krijgen?