Hoe de Google-gastmodus uit te schakelen?

Wil je deel uitmaken van een wereld waarin elk individu super geïnvesteerd is in technologie en internet? Als uw antwoord ja is, moet u leren hoe u de beste voordelen kunt verwerven. De beste manier om dit te doen is met behulp van efficiënte en geschikte software programma's zoals Google. Het is een soort applicatie die u kunt downloaden en gebruiken om verschillende taken overeenkomstig uit te voeren.

Als u eenmaal weet hoe u door de talrijke services van dit software programma moet navigeren, zult u begrijpen hoe gemakkelijk uw officiële en privéverant woordelijkheden kunnen worden. Daarom moet u uw best doen om erachter te komen hoe u deze functies dienovereenkomstig kunt toepassen met de hulp van het Google ondersteunings team zodra u wat tijd heeft.

Een van de beste aspecten van het hebben van deze applicatie op uw systeem is dat u hierdoor efficiënt met mensen kunt verbinden, naar informatie kunt zoeken, reclame kunt maken voor uw merk, e-mailadressen kunt maken, met uw vrienden kunt chatten, enz.

Het maakt niet uit wie je bent of hoe goed je ook thuis bent met technologie en internet, het kan nog steeds een behoorlijke uitdaging zijn om te begrijpen hoe je een multi functioneel software programma zoals Google moet installeren en aanmelden als dit je eerste keer is.

Betekent dit echter dat u uw behoeften en eisen moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Google uw problemen binnen enkele minuten kan verhelpen. Als u uw verwarring aan hen uitlegt, zullen zij u dienovereenkomstig verschillende tips, suggesties en oplossingen geven.

Verder zijn er enkele instructies die u moet volgen als u de Google-gastmodus wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google applicatie openen en inloggen op uw profiel
  2. Wanneer het hoofdvenster voor je verschijnt, tik je op het profielfotopictogram in de rechterbovenhoek van het scherm
  3. Selecteer in de nieuwe lijst met opties het tabblad Instellingen en open vervolgens het venster Beveiliging en privacy
  4. Tik op de tegel Andere personen beheren uit de volgende reeks alternatieven die u wordt aangeboden
  5. Open het tabblad Gast navigatie en selecteer vervolgens Uitschakelen

Bellen Google Nederland ondersteunings nummer als u meer informatie over dit aspect wilt verkrijgen.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe schakel ik Google Discover in?

Popular posts from this blog

Hoe het e-mailadres of telefoonnummer voor Google-accountherstel in te stellen?

Hoe Google News Feed inschakelen?

Hoe e-mail voor Google-wachtwoord ondersteuning te krijgen?